Rabatt på resor med TUI, Ving, SJ och Coop – Erbjudanden för ICA-kortet

Om du är ICA-medlem och planerar att boka en resa, har du tur! Genom ditt ICA-kort kan du ta del av fantastiska rabatter på resor med populära resebolag som TUI, Ving, SJ och Coop. Här kommer vi att gå igenom olika erbjudanden och hur du kan dra nytta av dem.

TUI-rabatt för ICA-medlemmar

TUI är en av de ledande researrangörerna i Sverige och erbjuder ett brett utbud av semesterpaket. Och som ICA-medlem kan du få rabatt på dina bokningar hos TUI. För att ta del av denna rabatt behöver du ange din ICA-rabattkod när du bokar online eller uppge den när du ringer TUI:s kundtjänst.

Du kan ansöka om din ICA-rabattkod på ICA:s webbplats eller genom att besöka en ICA-butik. Rabatten kan omfatta både flygresor och boende på TUI:s olika destinationer runt om i världen.

Vingresor med ICA-kortet

Även Ving, en annan stor aktör inom resebranschen, erbjuder förmånliga rabatter för ICA-medlemmar. Med ditt ICA-kort kan du ta del av exklusiva rabattkoder som ger dig rabatt när du bokar resor hos Ving.

Du kan få tag på din ICA-rabattkod genom att besöka ICA:s webbplats eller genom att kontakta kundtjänsten. Ving erbjuder olika typer av resor, inklusive sol- och badsemestrar, kryssningar, och äventyrsresor på olika destinationer över hela världen.

Rabatt på tågresor med SJ

Inte bara researrangörerna erbjuder rabatter för ICA-medlemmar, SJ, det svenska tågbolaget, har också ett förmånligt erbjudande. Genom ditt ICA-kort kan du få rabatt på tågresor med SJ. Du kan antingen använda din ICA-rabattkod vid onlinebokning på SJ:s webbplats eller uppge koden när du bokar över telefon.

Med SJ kan du resa bekvämt och smidigt till olika destinationer inom Sverige och till andra länder i Norden och Europa. Det är ett prisvärt alternativ för dem som vill undvika flygresor eller bilkörning.

Coop-erbjudanden för ICA-kortet

Utöver researrangörer och tågbolag erbjuder även Coop förmånliga rabatter för ICA-medlemmar. Genom att visa ditt ICA-kort i Coops butiker kan du ta del av olika erbjudanden och rabatter för resor.

Coop erbjuder också “nöjeserbjudanden” för ICA-kortinnehavare, vilket kan inkludera rabatter på olika upplevelser och aktiviteter runt om i Sverige. För att se aktuella erbjudanden kan du besöka Coops webbplats eller bläddra i deras katalog.

Sammanfattning

Som ICA-medlem kan du dra nytta av förmånliga erbjudanden och rabatter när du bokar resor med TUI, Ving, SJ och Coop. De olika researrangörerna och butikerna erbjuder unika rabattkoder och erbjudanden som ger dig möjlighet att spara pengar när du planerar din nästa resa. För att ta del av dessa erbjudanden, ansök om din ICA-rabattkod och använd den vid bokningen. Glöm inte att kontrollera villkoren och eventuella begränsningar för varje erbjudande.

Bon Voyage!

Ofte stillede spørgsmål

Vilka rabatter erbjuder TUI för ICA-medlemmar?

TUI erbjuder rabatter för ICA-medlemmar genom samarbetsavtal med ICA.

Hur kan man få rabatt på TUI-resor genom ICA?

Genom att använda sitt ICA-kort kan man få rabatt på TUI-resor.

Vilka rabatter erbjuder COOP för TUI-resor?

COOP erbjuder rabatter för TUI-resor genom samarbete med TUI.

Hur kan man få rabatt på TUI-resor genom COOP?

Genom att använda sitt COOP-kort kan man få rabatt på TUI-resor.

Vilka förmåner erbjuder ICA-kortet för resor med Ving?

ICA-kortet ger förmåner och rabatter för resor med Ving.

Vilka rabatter erbjuder Ving för ICA-kortet?

Ving erbjuder rabatter för ICA-kortet genom ett samarbetsavtal med ICA.

Hur får man rabatt på Ving-resor med ICA-kortet?

Genom att använda sitt ICA-kort kan man få rabatt på Ving-resor.

Vilka förmåner och rabatter finns för att boka Ving-resor med SJ-rabattkod via ICA?

ICA erbjuder förmåner och rabatter för att boka Ving-resor med SJ-rabattkod genom samarbete med SJ.

Vilka rabatter erbjuder TUI för ICA-kortet?

TUI erbjuder rabatter för ICA-kortet genom ett samarbetsavtal med ICA.

Finns det några rabattkoder för TUI-resor?

Ja, det finns rabattkoder för TUI-resor som kan ge ytterligare rabatter på bokningar.

Artiklen Rabatt på resor med TUI, Ving, SJ och Coop – Erbjudanden för ICA-kortet har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 34 anmeldelser